Transport over de weg is onze business!

Transport De Rudder bv, als dochter van Group De Rudder rijden wij dagelijks complete ladingen, distributie opdrachten of express diensten over de weg. 
Met een zeer modern wagenpark staan we ten dienste van onze planners en opslagverantwoordelijken, 24/7.

Xavier De Rudder, Managing Director Transport

Transport oplossingen op maat


Een contingent van meer dan 33 eigen chauffeurs en meer dan 40 onderaannemers staan dagelijks in voor de oplossingen op maat van onze klanten. 


Rijden zit hen in het bloed, en dat doen ze met uiterste flexinbiliteit, gedrvenheid en zin voor het resultaat, ... een tevreden klant en een schadevrije lading, op tijd geleverd!


Group De Rudder heeft zowel heren als dames chauffeurs in dienst, en de dames moeten niet onderdoen voor de heren... Ons lady trucker team wordt aangevoerd door Mariska !


Digitalisering als enabler...

Onze digitalisering ten dienste van de klant staat ingeschreven op onze missie. Wij optimaliseren ons aanbod dagelijks, en werken daarbij eveneens aan de digitale oplossingen van onze organisatie. Wij bieden onze klanten online boekingen, transportmonitoring en snelle prijsinformatie.

Samen met onze collega's van Warehouse bv zorgen wij er voor dat u alle stappen van uw transport volledig digitaal kan laten verlopen. 

Leer meer

Duurzaamheid, betrokkenheid...


GREEN TRANSPORT philosophy as sustainable enablerIn onze maatschappij kan je de woorden duurzaamheid en aandacht voor het milieu niet meer wegdenken ! Transport De Rudder bv en onze collega's van Warehouse bv handelen dagelijks naar deze waarden. 'We Care for our Environment' @ Group De Rudder.

Group De Rudder wil met zijn milieuvriendelijke transportoplossingen 'sustainable' diensten aanbieden aan zijn klanten - Green transport is our Sport ! 


  • Partnerships met milieuvriendelijke voertuigen (EURO 6) 
  • Om de drie jaar wordt de vloot vernieuwd 
  • Optimaliseren van onze transportplanning en reductie van 'lege kilometers'
  • Opleiding chauffeurs tot 'milieubewuste chauffeurs' (reductie verbruik) 
  • Meten van de CO² reductie op onze operatie's
Zin gekregen om ons een vracht toe te vertrouwen ?

Laten we onze visie omzetten in realiteit. Neem vandaag nog contact met ons en daag ons team uit !